مواضيع مماثلة
بحـث
المواضيع الأخيرة
Select the language
أختر لغة المنتدى من هنابسكويت الينسون على الطريقة الايطالية
صفحة 1 من اصل 1
بسكويت الينسون على الطريقة الايطالية
المقادير:
* 2 بيضة . * كوب سكر . * ملعقة لبن . * بياض بيضة . * 3 كوب دقيق. * 1/ 2 كوب زبدة. * ملعقة صغيرة ينسون. * 1/ 2 ملعقة صغيرة ملح. * 2 ملعقة صغيرة بيكينج بودر.
الطريقة:
1- امزجي الزبدة مع السكر جيدا لحد ما تعمل زي الكريمة.
2- بعد كده ضيفي عليهم البيضتين وبياض البيضة والينسون وقلّبيهم كويس.
3- في وعاء تاني اخلطي بره الدقيق والملح والبيكينج بودر، وصبّيهم تدريجيا على خليط السكر والزبدة وامزجيهم كويس.
4- حضّري قالب وادهني بشوية زيت، وصبّي فيه الخليط بحيث يكون بسمك 2/1 سم.
5- اخلطي ملعقة اللبن مع صفار البيضة وادهني بيهم سطح الخليط، ودخّليه الفرن على درجة حرارة عالية لمدة 20 دقيقة.
6- طلّعيه من الفرن وسيبيه يبرد شويه، وبعدين قطّعيه شرائح صغيرة.
7- رصّي شرائح البسكويت في القالب ودخّليه الفرن تاني وسيبيه شويه على كل جانب لمدة 5 دقائق، لغاية ما ياخد اللون الذهبي، وسيبيه يبرد وقدّميه.. وبالهنا والشفا.
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL
» فطائر الجبن
السبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى
» شوربة فواكه البحر
الجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل العيش السن
الخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى
» تارت الفواكه
الأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى
» عجينة للبيتزا
الإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى
» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
الإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى
» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
الإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل خبز الشاورما
الأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى