منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى
منتديات الشيف النوبى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» اكسس جلوبال لمعدات المخابز والحلوانى
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL

» فطائر الجبن
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالسبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى

» شوربة فواكه البحر
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل العيش السن
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى

» تارت الفواكه
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى

» عجينة للبيتزا
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى

» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى

» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل خبز الشاورما
من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Emptyالأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى

Select the language
أختر لغة المنتدى من هنا

من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي

اذهب الى الأسفل

من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Empty من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي

مُساهمة من طرف الشيف النوبى الثلاثاء أغسطس 30, 2011 12:27 am

المكونات


السمك حسب الرغبة حوالي كيلو و نصف منظف من الداخل و الخارج
و منقوع في ماء و دقيق لمدة 10 دقائق و يشطف جيدا و يصفي

من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Get-4-2009-pdzh4q50

التتبيلة

2م/ك كمون ناعم + نصف راس توم 1 م/ك جافة + 1 + عصير 2 ليمونة + ملح + فلفل حار و فلفل رومي بارد
و تخلط


من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Get-4-2009-8f8x25mx


يتبل السمك بالخلطة بعد عمل شوق بالسمك و حشوها بنفس الخلطة

يترك ساعتين قبل القلي

من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Get-4-2009-xr5jres3

يقلي السمك في زيت غزير

من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Get-4-2009-940pktkg

و هذا شكله بعد القلي


من عدات النوبين فى الافطار فى العيد سمك بلطي مقلي  Get-4-2009-0nbw8wjl


طاجن سمك بلطى

المقادير
2كيلوسمك بلطى ,نص كيلو طماطم ,ربع كيلو فلفل أخضر "حار أو بارد" على حسب رغبتك, 3بصلات كبار
الخلطة لحشو السمك: نص راس توم ,طماطماية ,2فلفل أخضر, 1جزرة ,ملح,كمون,كسبرة ناشفة
الطريقة:
نغسل السمك كويس ونتبله بالحشوة وهنقليه فى الزيت بعد ما يتقدح طبعاً
وبعين هنقطع البصل طرنشات والطماطم هكذا والفلفل الاخضر وفصين توم ونقلبهم على النار لحد مايدبلوا ونضيف التوابل
وبعين نرص السمك فى الصينية ونحط عليه الخلطة على الوش وندخله الفرن 10 دقايق وبعدين نشغل الشواية عليه لحد الوش ما يحمر
هتاكلى أحلى طاجن سمك بيبقى تحفة
الشيف النوبى
الشيف النوبى
مدير الموقع
مدير الموقع

ذكر
عدد المساهمات : 223
نقاط : 670
تاريخ التسجيل : 06/05/2011
العمر : 45
الموقع : منتديات الشيف النوبى

https://elchifelnoby.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى