مواضيع مماثلة
بحـث
المواضيع الأخيرة
Select the language
أختر لغة المنتدى من هنافراخ بانية مقرمشة
صفحة 1 من اصل 1
فراخ بانية مقرمشة
المقادير
نصف كيلو صدور فراخ مخليه ومقطعه شرائح سميكه
2 بصله ناعمة
معلقه صغيره ملح
معلقه فلفل اسود
معلقه بهارات
ليمونة وحدة
ومعلقتين خل ابيض
كوب زيت للتحمير
بقسماط ناعم
عدد 5 بيضات
الطريقه:
تغسل الفراخ بالماء جيدا وتوضع في مصفاه
تخلط البصل بالملح والفلفل والبهارات وعصير الليمون والخل
ونضع الخلطه علي الفراخ ونحتفظ به في الثلاجه في حدود 3ساعات
ونخرجها من الثلاجه وناخذ قطع الفراخ في طبق ثاني بعد ازاله البصل باليد
ونضع بيضه علي الفراخ ونقلبها جيدا
ونضع الفراخ في البقسماط قطعه قطعه ونتركها لمده نصف ساعه
او ربع ساعة علي حسب جوعك
نضع الزيت علي النار
ونكسر باقي البيض في سلطنيه ونضع عليه فلفل وملح ونضع الفراخ في البيض وتقلي
في الزيت وتضع علي ورقه بس الاحسن مناديل فاين
ليتشرب الزيت وتقدم مع مكرونه اوبطاطس محمره
وبالهناء والشفاء
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL
» فطائر الجبن
السبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى
» شوربة فواكه البحر
الجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل العيش السن
الخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى
» تارت الفواكه
الأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى
» عجينة للبيتزا
الإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى
» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
الإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى
» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
الإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل خبز الشاورما
الأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى