منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى
منتديات الشيف النوبى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» اكسس جلوبال لمعدات المخابز والحلوانى
طريقة عمل العيش السن Emptyالإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL

» فطائر الجبن
طريقة عمل العيش السن Emptyالسبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى

» شوربة فواكه البحر
طريقة عمل العيش السن Emptyالجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل العيش السن
طريقة عمل العيش السن Emptyالخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى

» تارت الفواكه
طريقة عمل العيش السن Emptyالأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى

» عجينة للبيتزا
طريقة عمل العيش السن Emptyالإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى

» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
طريقة عمل العيش السن Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى

» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
طريقة عمل العيش السن Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل خبز الشاورما
طريقة عمل العيش السن Emptyالأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى

Select the language
أختر لغة المنتدى من هنا

طريقة عمل العيش السن

اذهب الى الأسفل

طريقة عمل العيش السن Empty طريقة عمل العيش السن

مُساهمة من طرف الشيف النوبى الخميس يناير 30, 2014 6:49 pm

طريقة عمل العيش السن 145379

المقادير: 3 كوب رده أو نخاله
نص كوب دقيق أبيض فينه
وربع كوب دقيق فينه تانى لوحده
كوب ونص ماء
معلقة شاى خميره
معلقة شاى ملح
بتحطى الرده والنص كوب دقيق فينه
والخميره عليهم فى طبق العجن
والملح فى الماء



[*]
التحضير: وتعجنى وتحطى المايه شويه شويه
نفس الكوب لجميع المقاسات وبعدين نحط ربع كوب الدقيق الباقى ونعجنه كويس جدا خلصت عجن بغطيه بقطعة قماش مبلوله مايه
عشان ميعملش عليه قشور ويقشف
وهنا بعد ما خمر ونقطعه ونغطيه بقطعة قماش مبلوله لحد ما نخلص
وتفرديه بالشكل ده وحولى ميكونش ناشف عشان
ميفتحش منك

[*]
الطبخ: كدا خلصته فرد
بيتحط فى الفرن لحد ما يقب ويستوى ويبق شكله كدا
الشيف النوبى
الشيف النوبى
مدير الموقع
مدير الموقع

ذكر
عدد المساهمات : 223
نقاط : 670
تاريخ التسجيل : 06/05/2011
العمر : 44
الموقع : منتديات الشيف النوبى

https://elchifelnoby.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى