منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى
منتديات الشيف النوبى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    بحـث
     
     

    نتائج البحث
     


    Rechercher بحث متقدم

    المواضيع الأخيرة
    » اكسس جلوبال لمعدات المخابز والحلوانى
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL

    » فطائر الجبن
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالسبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى

    » شوربة فواكه البحر
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى

    » طريقة عمل العيش السن
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى

    » تارت الفواكه
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى

    » عجينة للبيتزا
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى

    » الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى

    » فطائر اللحم المفروم و البشاميل
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى

    » طريقة عمل خبز الشاورما
    فراخ بانية مقرمشة  Emptyالأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى

    Select the language
    أختر لغة المنتدى من هنا

    فراخ بانية مقرمشة

    اذهب الى الأسفل

    فراخ بانية مقرمشة  Empty فراخ بانية مقرمشة

    مُساهمة من طرف الشيف النوبى السبت يونيو 04, 2011 4:16 pm

    فراخ بانية مقرمشة  1207




    المقادير

    نصف كيلو صدور فراخ مخليه ومقطعه شرائح سميكه

    2 بصله ناعمة

    معلقه صغيره ملح

    معلقه فلفل اسود

    معلقه بهارات

    ليمونة وحدة

    ومعلقتين خل ابيض

    كوب زيت للتحمير

    بقسماط ناعم

    عدد 5 بيضات

    الطريقه:

    تغسل الفراخ بالماء جيدا وتوضع في مصفاه

    تخلط البصل بالملح والفلفل والبهارات وعصير الليمون والخل

    ونضع الخلطه علي الفراخ ونحتفظ به في الثلاجه في حدود 3ساعات

    ونخرجها من الثلاجه وناخذ قطع الفراخ في طبق ثاني بعد ازاله البصل باليد

    ونضع بيضه علي الفراخ ونقلبها جيدا

    ونضع الفراخ في البقسماط قطعه قطعه ونتركها لمده نصف ساعه

    او ربع ساعة علي حسب جوعك

    نضع الزيت علي النار

    ونكسر باقي البيض في سلطنيه ونضع عليه فلفل وملح ونضع الفراخ في البيض وتقلي

    في الزيت وتضع علي ورقه بس الاحسن مناديل فاين

    ليتشرب الزيت وتقدم مع مكرونه اوبطاطس محمره

    وبالهناء والشفاء
    الشيف النوبى
    الشيف النوبى
    مدير الموقع
    مدير الموقع

    ذكر
    عدد المساهمات : 223
    نقاط : 670
    تاريخ التسجيل : 06/05/2011
    العمر : 44
    الموقع : منتديات الشيف النوبى

    https://elchifelnoby.yoo7.com

    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

    الرجوع الى أعلى الصفحة

    - مواضيع مماثلة

     
    صلاحيات هذا المنتدى:
    لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى