مواضيع مماثلة
بحـث
المواضيع الأخيرة
Select the language
أختر لغة المنتدى من هناكنافه بالكريمه
صفحة 1 من اصل 1
كنافه بالكريمه
* المقادير *
كنافه - زبده
مقادير الكريمه :- لبن ( حليب ) - سكر - نشا - فانيليا
مقادير الشيره :- سكر - ماء
فذدق
* طريقه التحضير *
أول شئ نذوب الزبده ونضيفها على الكنافه ونخلطهم مع بعضهم ونرص نص كميه الكنافه بالصنيه
تانى شئ نعمل الكريمه , نحط اللبن على النار مع السكر ونقلب لحد ما يذوب السكر ونضيف للنشا معلقتين من اللبن ونقلبهم حتى يذوب النشا
بعد كدا نضيفه الى باقى اللبن اللى على النار ونضيف معاهم الفانيليا ونفضل نقلب فيهم حتى يتماسك اللبن وويبقى قوامه زى الكريمه
بعد كدا نضيف خليط الكريمه على كميه الكنافه اللى بالصنيه ونحط جزء من الفذدق وبعد كدا نغطيهم بباقى كميه الكنافه ونرصها وندهن الوش بشويه من الزبده
وبعد كدا ندخلها الفرن
وهى فى الفرن نعمل الشيره , نحط كميه السكر والماء على النار ومنقلبهمش علشان ميسكرش ونسبهم لحد ما السكر يذوب ويبقى لونه دهبى
ونتركها تبرد لحد ما الكنافه تطلع من الفرن
بعد ما نطلع الكنافه من الفرن نحط عليها الشيره وهى سخنه ولازم تكون الشيره بارده او العكس الكنافه بارده والشيره ساخنه
ونتركها تشرب الشيره وتبرد شويه بعد كدا نزوقها بشويه من الكريمه على الوش والفذدق او لو عندك قشطه
وطبعا كل واحده وطريقه تزينها وتقديمها ابتكرى
وفى الاخر بتتقدم بالشكل دا
كنافه - زبده
مقادير الكريمه :- لبن ( حليب ) - سكر - نشا - فانيليا
مقادير الشيره :- سكر - ماء
فذدق
* طريقه التحضير *
أول شئ نذوب الزبده ونضيفها على الكنافه ونخلطهم مع بعضهم ونرص نص كميه الكنافه بالصنيه
تانى شئ نعمل الكريمه , نحط اللبن على النار مع السكر ونقلب لحد ما يذوب السكر ونضيف للنشا معلقتين من اللبن ونقلبهم حتى يذوب النشا
بعد كدا نضيفه الى باقى اللبن اللى على النار ونضيف معاهم الفانيليا ونفضل نقلب فيهم حتى يتماسك اللبن وويبقى قوامه زى الكريمه
بعد كدا نضيف خليط الكريمه على كميه الكنافه اللى بالصنيه ونحط جزء من الفذدق وبعد كدا نغطيهم بباقى كميه الكنافه ونرصها وندهن الوش بشويه من الزبده
وبعد كدا ندخلها الفرن
وهى فى الفرن نعمل الشيره , نحط كميه السكر والماء على النار ومنقلبهمش علشان ميسكرش ونسبهم لحد ما السكر يذوب ويبقى لونه دهبى
ونتركها تبرد لحد ما الكنافه تطلع من الفرن
بعد ما نطلع الكنافه من الفرن نحط عليها الشيره وهى سخنه ولازم تكون الشيره بارده او العكس الكنافه بارده والشيره ساخنه
ونتركها تشرب الشيره وتبرد شويه بعد كدا نزوقها بشويه من الكريمه على الوش والفذدق او لو عندك قشطه
وطبعا كل واحده وطريقه تزينها وتقديمها ابتكرى
وفى الاخر بتتقدم بالشكل دا
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL
» فطائر الجبن
السبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى
» شوربة فواكه البحر
الجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل العيش السن
الخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى
» تارت الفواكه
الأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى
» عجينة للبيتزا
الإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى
» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
الإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى
» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
الإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل خبز الشاورما
الأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى