منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى
منتديات الشيف النوبى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» اكسس جلوبال لمعدات المخابز والحلوانى
كنافه بالكريمه Emptyالإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL

» فطائر الجبن
كنافه بالكريمه Emptyالسبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى

» شوربة فواكه البحر
كنافه بالكريمه Emptyالجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل العيش السن
كنافه بالكريمه Emptyالخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى

» تارت الفواكه
كنافه بالكريمه Emptyالأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى

» عجينة للبيتزا
كنافه بالكريمه Emptyالإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى

» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
كنافه بالكريمه Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى

» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
كنافه بالكريمه Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل خبز الشاورما
كنافه بالكريمه Emptyالأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى

Select the language
أختر لغة المنتدى من هنا

كنافه بالكريمه

اذهب الى الأسفل

كنافه بالكريمه Empty كنافه بالكريمه

مُساهمة من طرف الشيف النوبى الثلاثاء أغسطس 09, 2011 1:06 am

كنافه بالكريمه 804* المقادير *
كنافه - زبده
مقادير الكريمه :- لبن ( حليب ) - سكر - نشا - فانيليا
مقادير الشيره :- سكر - ماء
فذدق
* طريقه التحضير *
أول شئ نذوب الزبده ونضيفها على الكنافه ونخلطهم مع بعضهم ونرص نص كميه الكنافه بالصنيه
تانى شئ نعمل الكريمه , نحط اللبن على النار مع السكر ونقلب لحد ما يذوب السكر ونضيف للنشا معلقتين من اللبن ونقلبهم حتى يذوب النشا
بعد كدا نضيفه الى باقى اللبن اللى على النار ونضيف معاهم الفانيليا ونفضل نقلب فيهم حتى يتماسك اللبن وويبقى قوامه زى الكريمه
بعد كدا نضيف خليط الكريمه على كميه الكنافه اللى بالصنيه ونحط جزء من الفذدق وبعد كدا نغطيهم بباقى كميه الكنافه ونرصها وندهن الوش بشويه من الزبده
وبعد كدا ندخلها الفرن
وهى فى الفرن نعمل الشيره , نحط كميه السكر والماء على النار ومنقلبهمش علشان ميسكرش ونسبهم لحد ما السكر يذوب ويبقى لونه دهبى
ونتركها تبرد لحد ما الكنافه تطلع من الفرن
بعد ما نطلع الكنافه من الفرن نحط عليها الشيره وهى سخنه ولازم تكون الشيره بارده او العكس الكنافه بارده والشيره ساخنه
ونتركها تشرب الشيره وتبرد شويه بعد كدا نزوقها بشويه من الكريمه على الوش والفذدق او لو عندك قشطه
وطبعا كل واحده وطريقه تزينها وتقديمها ابتكرى
وفى الاخر بتتقدم بالشكل دا
الشيف النوبى
الشيف النوبى
مدير الموقع
مدير الموقع

ذكر
عدد المساهمات : 223
نقاط : 670
تاريخ التسجيل : 06/05/2011
العمر : 44
الموقع : منتديات الشيف النوبى

https://elchifelnoby.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى