مواضيع مماثلة
بحـث
المواضيع الأخيرة
Select the language
أختر لغة المنتدى من هناالمطبخ السعودى كبسه لحم
صفحة 1 من اصل 1
المطبخ السعودى كبسه لحم
كبسه لحم
المقادير
لحم حطيته على النارمع ماء وشلت الريم منه
وقسمته جزئين للطبقين
بصله كبيرةمقطع جوانح
طماطم مقطع جوانح
فص ثوم مقطع حلقات
سمنه مع زيت
بهارات صحيحه كل من
قرفه و هيل وشوي قرنفل
وشوي كزبرة وشوي فلفل اسود
2 ملعقه صغيرة مليانه صلصه
2حبه ليمون اسود
ملعقه بهارات مطحونه وهي عبارة عن
كزبرة ووكمون وهيل وقرفه وقرنفل
الطريقه
حطيت الزيت مع السمنه والبصل خليتهم شوي وبعدين اضفت جميع البهارات الصحيحه بما فيها الليمون الاسود ولما ذبل البصل اضفت الثوم والطماطم والصلصه والبهارات المطحونه و
حركتهم شوي واضفت اللحم وخليتهم 5 دقائق بعدين اضفت الماء 3 كاسات وقفلت قدر الضغط وخليتهم ثلث ساعه
بعدين فتحت القدر واضفت الملح والارز نقعته 5 دقائق الارز اللي استخدمته
باب الهند
ورجعت قفلت قدر الضغط وخليته 10 دقائق
بعد ين طفيت النار عليه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL
» فطائر الجبن
السبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى
» شوربة فواكه البحر
الجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل العيش السن
الخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى
» تارت الفواكه
الأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى
» عجينة للبيتزا
الإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى
» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
الإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى
» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
الإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل خبز الشاورما
الأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى