مواضيع مماثلة
بحـث
المواضيع الأخيرة
Select the language
أختر لغة المنتدى من هناطريقة عمل شيبسي في المنزل
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل شيبسي في المنزل
الطعم اللي تحبوا تضيفوه على الشيبسي...
إزاي نعمله ويبقى حلو وباين؟؟
الشيبسي يتعمل عادي جدا
بس أول ما نبدأ ونسمي نشغل الفرن على درجة عالية جدا
ونقلي البطاطس عادي...
وبعدين بعد ما نخلص الكمية نجيب صينية كبيرة ونحط فيها الشيبسي اللي طلع
ونجيب الطعم اللي احنا عايزينه
خل - ليمون وشطة - كاتشاب - بصل....
أي حاجة
بس أهم حاجة إن الطعم نخليه سااااااااااااائل....
يعني الكاتشب والخل واللليمون سوائل
الجبنة مثلا نحط عليها مية وممكن نضربها في الخلاط ونخليها سايلة ومتجانسة..
ونحط كمية كبيييييييييييييرة مش صغيرة من الطعم..حوالي نصف كوباية أو أكتر...
ونقلب كويس جداااااااااااااااا وندخلها الفرن
ونقلبها كل دقيقتين تقريبا..
غالبا البطاطس هتطرى..بس هترجع تنشف تاني من المية..
أول ما تنشف طلعي ودوقي أحلى شيبسي بيتي
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL
» فطائر الجبن
السبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى
» شوربة فواكه البحر
الجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل العيش السن
الخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى
» تارت الفواكه
الأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى
» عجينة للبيتزا
الإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى
» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
الإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى
» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
الإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل خبز الشاورما
الأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى