منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى
منتديات الشيف النوبى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» اكسس جلوبال لمعدات المخابز والحلوانى
شوربة المشروم Emptyالإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL

» فطائر الجبن
شوربة المشروم Emptyالسبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى

» شوربة فواكه البحر
شوربة المشروم Emptyالجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل العيش السن
شوربة المشروم Emptyالخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى

» تارت الفواكه
شوربة المشروم Emptyالأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى

» عجينة للبيتزا
شوربة المشروم Emptyالإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى

» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
شوربة المشروم Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى

» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
شوربة المشروم Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل خبز الشاورما
شوربة المشروم Emptyالأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى

Select the language
أختر لغة المنتدى من هنا

شوربة المشروم

اذهب الى الأسفل

شوربة المشروم Empty شوربة المشروم

مُساهمة من طرف الشيف النوبى الأربعاء مايو 18, 2011 2:08 pm

[center]شوربة المشروم %D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A8%D8%A9+%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B4%D8%B1%D9%88%D9%85


المقادير
بصلة مقطعة قطعا صغيرة
و 3 ملاعق دقيق
و 3 ملاعق زبدة
ربع كيلو مشروم كوب كريمة
ملح وفلفل
و 5 أكواب شوربة فراخ
أوراق بقدونس للتزيين

الطريقة
أول حاجة يتم تقطيّع المشروم
نجيب إناء ونضع فيه شوية زبدة وأشوح فيها المشروم لمدة عشرة دقائق وطبعا هاضيف عليه الملح والفلفل
بعد كده هاخد حوالي كوب واحد من الشوربة وأحطها على المشروم وأخليه على النار لمدة عشرة دقائق علشان يستوي
وبعد كده هاطفي النار واسيب المشروم لغاية ما يبرد
وبعد ما يبرد هاضربه في الخلاط
هاحط شوية زبدة في طاسة وهاضيف ليها البصل واشوّح البصل على النار لمدة ربع ساعة
بعد كده هاضيف ليها الدقيق مع التقليب المستمر لغاية لون الدقيق يبقى ذهبي
وبعد كده هاحط كوب شوربة بالتدريج مع التقليب المستمر علشان الدقيق ما يكلكعش وبعد كده هاضيف ملح وفلفل
هاجيب المشروم اللي ضربته في الخلاط واحطه في حلة على النار
وهاضيف إليه كوب الكريمة واسيبهم يغلوا كلهم مع بعض
وبعد كده هاحط باقي الشوربة
هاجيب طبق الشوربة واحط فيه الشوربة
ده الشكل النهائي لطبق الشوربة
و ممكن إنك تزيني الطبق ببعض أوراق البقدونس
الشيف النوبى
الشيف النوبى
مدير الموقع
مدير الموقع

ذكر
عدد المساهمات : 223
نقاط : 670
تاريخ التسجيل : 06/05/2011
العمر : 44
الموقع : منتديات الشيف النوبى

https://elchifelnoby.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى