منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى
منتديات الشيف النوبى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» اكسس جلوبال لمعدات المخابز والحلوانى
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL

» فطائر الجبن
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالسبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى

» شوربة فواكه البحر
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل العيش السن
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى

» تارت الفواكه
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى

» عجينة للبيتزا
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى

» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى

» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل خبز الشاورما
كشك على الطريقة الشيف النوبى Emptyالأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى

Select the language
أختر لغة المنتدى من هنا

كشك على الطريقة الشيف النوبى

اذهب الى الأسفل

كشك على الطريقة الشيف النوبى Empty كشك على الطريقة الشيف النوبى

مُساهمة من طرف الشيف النوبى الثلاثاء أغسطس 07, 2012 10:55 pm



كشك على الطريقة المصرية


كشك على الطريقة الشيف النوبى 400_2_134_0


المقادير:






  • 2 ملعقة كبيرة دقيق





  • 2 ملعقة سمنة





  • 2 كوب شوربة





  • بصلة صغيرة





  • كوب زبادي





  • 2مرقة دجاج





  • 2كوب من للبن الرايب
    الطريقة:
    1- حطي اللبن ومعاه الشوربة على النار، وحطي عليهم الزبادي، ودوّبيه كويس.

    2- دوّبي الدقيق في شوية ميه أو لبن، وحطيهم في اللبن، وقلّبي على طول لحدّ ما يوصل للقوام اللي تحبيه.

    3- لو حسيتِ إن قوامه خفيف، ممكن تزوّدي ملعقة دقيق، وتقلّبي لحدّ ما القوام يتظبط.

    4- حمّري البصلة في السمنة، ولما تتحمّر ارفعيها، وصبّي السمنة المتبقية منها على الكشك.

    5- اغرفي الكشك في أطباق وزيّنيها بالبصل المحمر. وبالهنا والشفا.
الشيف النوبى
الشيف النوبى
مدير الموقع
مدير الموقع

ذكر
عدد المساهمات : 223
نقاط : 670
تاريخ التسجيل : 06/05/2011
العمر : 44
الموقع : منتديات الشيف النوبى

https://elchifelnoby.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى