مواضيع مماثلة
بحـث
المواضيع الأخيرة
Select the language
أختر لغة المنتدى من هناشرائح صدور البط روستو
صفحة 1 من اصل 1
شرائح صدور البط روستو
شرائح صدور البط روستو
شرائح صدور البط روستو
*****************
المكونات
*****
صدر بط مخلي من العظم
خضروات ( فاصوليا خضراء+ شرائح من الفلفل الرومي الاحمر) كميه مناسبه لطبق واحد 150 جرام
بطاطس بوريه كميه مناسبه لطبق واحد تقريبا 250 جرام
زبده 50 جرام
عدد فص ثوم مفروم ناعم
التوابل : ملح + فلفل اسود + بهاردجاج + روز ماري
طريقه التنفيذ
*********
نضع صدر البط في صنيه مع التوابل وقليل من الزبده ونغطيه وندخله الفرن ليستوي
نضع الخضروات في مياه مغليه لمده 5 دقائق ونخرجها ونضعها في مياه مثلجه وبها ثلج
نسلق البطاطس جيدا ونفرمها جيدا مع قليل من اللبن
ونخرج صدر البط من الفرن ونتركه يبرد قليلا ونقطعه شرائح رفيعه نوعا
ونشوح الخضروات مع قليل من الزبده والثوم ونغرف الطبق كما في الشكل
شرائح صدور البط روستو
*****************
المكونات
*****
صدر بط مخلي من العظم
خضروات ( فاصوليا خضراء+ شرائح من الفلفل الرومي الاحمر) كميه مناسبه لطبق واحد 150 جرام
بطاطس بوريه كميه مناسبه لطبق واحد تقريبا 250 جرام
زبده 50 جرام
عدد فص ثوم مفروم ناعم
التوابل : ملح + فلفل اسود + بهاردجاج + روز ماري
طريقه التنفيذ
*********
نضع صدر البط في صنيه مع التوابل وقليل من الزبده ونغطيه وندخله الفرن ليستوي
نضع الخضروات في مياه مغليه لمده 5 دقائق ونخرجها ونضعها في مياه مثلجه وبها ثلج
نسلق البطاطس جيدا ونفرمها جيدا مع قليل من اللبن
ونخرج صدر البط من الفرن ونتركه يبرد قليلا ونقطعه شرائح رفيعه نوعا
ونشوح الخضروات مع قليل من الزبده والثوم ونغرف الطبق كما في الشكل
الشيف ابو البنات محي شوقي- شيف جديد
-
عدد المساهمات : 1
نقاط : 3
تاريخ التسجيل : 22/05/2011
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL
» فطائر الجبن
السبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى
» شوربة فواكه البحر
الجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل العيش السن
الخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى
» تارت الفواكه
الأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى
» عجينة للبيتزا
الإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى
» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
الإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى
» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
الإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى
» طريقة عمل خبز الشاورما
الأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى