منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى
منتديات الشيف النوبى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    بحـث
     
     

    نتائج البحث
     


    Rechercher بحث متقدم

    المواضيع الأخيرة
    » اكسس جلوبال لمعدات المخابز والحلوانى
    شاورما اللحمة Emptyالإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL

    » فطائر الجبن
    شاورما اللحمة Emptyالسبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى

    » شوربة فواكه البحر
    شاورما اللحمة Emptyالجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى

    » طريقة عمل العيش السن
    شاورما اللحمة Emptyالخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى

    » تارت الفواكه
    شاورما اللحمة Emptyالأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى

    » عجينة للبيتزا
    شاورما اللحمة Emptyالإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى

    » الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
    شاورما اللحمة Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى

    » فطائر اللحم المفروم و البشاميل
    شاورما اللحمة Emptyالإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى

    » طريقة عمل خبز الشاورما
    شاورما اللحمة Emptyالأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى

    Select the language
    أختر لغة المنتدى من هنا

    شاورما اللحمة

    اذهب الى الأسفل

    شاورما اللحمة Empty شاورما اللحمة

    مُساهمة من طرف الشيف النوبى الأربعاء أبريل 11, 2012 10:48 pm

    شاورما اللحمة 1
    المكونات



    1/2 ك لحمة فيلية – 150 ج لية ضانى – بصلة كبيرة مبشورة - ملح وفلفل – بهارات – خل

    سلطة طحينة ( طحينة – زبادى – خل – كمون – ليمون – ثوم )


    الطريقة


    نقطع اللحمة شرائح رفيعه ثم نتبلها بالملح والفلفل والبهارات والخل ونخلطها كويس ثم نضعها فى صينية ونفرد عليها من فوق اللية وندخلها الفرن تحت الشواية حوالى 7 د ثم نطلعها ونشيل اللية خلاص نرميها ثم نضع اللحمة فى مقلاية تانية ساخنة بدون الصوص المتبقى منها نقلبها تقليبتين علشان تاخد لون ثم نضع عليها الصوص المتبقى مع التقليب لحد ماتستوى

    لعمل سندوتش الشاورما

    1- نفرد الخبز اللبنانى وندهنة بالمايونيز

    2- نضع شرائح بصل

    3- نضع شاورما ونلفها
    الشيف النوبى
    الشيف النوبى
    مدير الموقع
    مدير الموقع

    ذكر
    عدد المساهمات : 223
    نقاط : 670
    تاريخ التسجيل : 06/05/2011
    العمر : 44
    الموقع : منتديات الشيف النوبى

    https://elchifelnoby.yoo7.com

    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

    الرجوع الى أعلى الصفحة

    - مواضيع مماثلة

     
    صلاحيات هذا المنتدى:
    لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى